Składniki do produkcji lodów wegańskich

Decydując się na zrezygnowanie z produktów pochodzenia mięsnego wiele osób tęskni za smakiem swoich ulubionych potraw lub deserów, które przypominają im błogie dzieciństwo. Dlatego właśnie oferujemy wegańskie komponenty do produkcji lodów, które z pewnością zainteresują nowoczesne lodziarnie rzemieślnicze. Z naszą pomocą właściciele owych przybytków mają możliwość poszerzenia swojego menu o nowe, intrygujące pozycje, które z pewnością przyciągną wzrok nie tylko osób przestrzegających diety bezmięsnej.

Białkowe lody wegańskie – lody na bazie łubinu, konopi i dyni

Lody z białkiem roślinnym, które można przygotować z pomocą naszych produktów, to wierna rekreacja klasycznego deseru, która niesie za sobą korzystne zmiany dla wielbicieli słodkich przyjemności. O ile kremowa struktura pozostaje niezmieniona, tak niska topliwość czy wysoka zawartość białka to mile widziane dodatki. Szczególnie podwyższona ilość protein, które pochodzą jedynie ze źródeł roślinnych, to idealna opcja dla osób ćwiczących oraz sportowców ceniących odpowiedni balans mikroskładników w ich pożywieniu.

Nasze produkty pozwalają na przygotowanie deserów o wielu smakach, w tym znanych i lubianych, jak na przykład cytrynowe, oraz tych nietuzinkowych, które potrafią zaskoczyć. Oferowane przez nas składniki są produkowane na bazie łubinu, konopi, dyni oraz innych roślin, warzyw lub owoców, które posiadają wysoką zawartość białka. To właśnie dzięki nim jesteśmy w stanie zagwarantować tak przyciągający rozkład makro i mikroskładników, bez potrzeby poświęcenia nieziemskiego smaku i kremowej struktury.

Zapraszamy więc do współpracy rzemieślnicze restauracje oraz stoiska z deserami, które chciałyby w pełni poświęcić się produkcji wegańskich odpowiedników ulubionych dań gawiedzi lub pragną unowocześnić swoje menu zaskakującym dodatkiem. Niezależnie od tego, jak planujesz rozwijać swój biznes gastronomiczny, z naszą pomocą przyciągniesz nowe rzesze Klientów, którzy ze zniecierpliwieniem czekać będą na codzienne otwarcie Twojego punktu, by znów zasmakować wegańskich deserów.

 

Baza z izolatem białka konopii do produkcji wegańskich lodów czekoladowych.